Francina Armengol probablement representarà al PSIB com nº. 1 al Consell de Mallorca
27/07/2006

Aina Calvo es confirma com la candidata socialista a la Batlia de Palma


Finalitza el curs polític amb el major partit progressista, el PSIB, amb els noms de les seves candidatures més rellevants pràcticament decidides. Arrel de la reforma de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears, en aquests moments en tramitació parlamentària en el Congrés dels Diputats, que preveu l’elecció en llistes separades dels diputats autonòmiques i dels consellers dels Consells insulars, la possibilitat que l’actual portaveu i Secretària General dels Socialistes de Mallorca, Francina Armengol, encapçali la candidatura socialista al Consell de Mallorca i, a la vegada, acompanyi a Francesc Antich com la nº. 2 de la candidatura autonòmica, son màximes.

D’aquesta manera, i una vegada confirmat la candidatura d’Aina Calvo com candidata socialista a la Batlia de Palma (tal i com varen avançar a la nostra web el passat 6 de juny), es poden donar les condicions objectives per configurar una alternativa política sòlida i creïble que presentar davant els ciutadans que possibiliti el canvi polític que, des del Col·lectiu Embat, considerem especialment necessari per fer possible unes polítiques netament diferents en matèria econòmica i social, mediambiental, de la cultura i de la llengua, a les que estant dugen les Institucions governades per partit popular.

A les fotografies Francina Armengol, que es planteja per encapçalar la candidatura socialista a la Presidencia del Consell de Mallorca, i Aina Calvo, candidata socialista a la Batlia de Palma.