Apaguem tot el 1 de febrer de 19:55 a 20:00 hores
01/02/2007

Davant el canvi climàtic


El Col·lectiu Embat es suma a la iniciativa d’apagada mundial el 1 de febrer de 2007 i convida ha participar en la més gran mobilització de ciutadans contra el Canvi Climàtic!

L'Aliança pel Planeta (grup d'associacions mediambientals), llança una cridada simple a tots els ciutadans, 5 minuts de treva per al planeta: tot el món apaga les seves veles i llums el 1 de febrer entre les 19:55 i les 20:00 hores. No es tracta d'economitzar 5 minuts d'electricitat únicament aquest dia, però sí de cridar l'atenció dels ciutadans, dels mitjans de comunicació i dels quals decideixen sobre el desaprofitament d'energia i la urgència de passar a l'acció!

5 minuts de treva per al planeta: això no duu molt temps, no costa gens i mostrarà als candidats a les eleccions municipals, insulars i autonòmiques de maig del 2007 que el Canvi Climàtic és un assumpte que ha de pesar en el debat polític. Per quin el 1 de febrer? Aquest dia sortirà a París, el nou informe del grup d'experts climàtics de les Nacions Unides. Aquest esdeveniment tindrà lloc en el país veí: no cal deixar passar aquesta ocasió de torçar els projectes sobre la urgència de la situació climàtica mundial.

Si participem tots, aquesta acció tindrà un pes real mediàtic i polític, alguns mesos abans de les eleccions! Feu circular al màxim aquesta cridada!