Extraordinària obra d'art de Miquel Barceló a la Seu
02/02/2007

El Col·lectiu Embat visita l'obra d'art


Poques vegades s'ha vist una unanimitat tan evident a l'hora de valorar una obra d'art de qualitats tan extraordinàries com la qual s'han donat en la gran obra ceràmica i de pintura de Miquel Barceló en la Capella de Sant Pere, en la Seu de Mallorca.

La nostra entitat ha volgut acostar-se ha contemplar en la primera jornada de portes obertes, aquesta pell de ceràmica en la qual neden peixos de totes les espècies, fructifiquen vegetals i han cuit els pans del miracle de la multiplicació. Una obra en la qual el fang esquerdat en forma aleatòria dóna pas a coves submarines i terrestres, a les palmeres i a un Crist amb els estigmes de la crucifixió ressuscitat d'entre un munt de calaveres.

Es tracta, sens dubte, d'una obra magnífica, fidel reflex de la qualitat i de l'esforç de l'artista amb la col·laboració de Vizenzo Santoriello, ceramista italià, de Jean Dominique Fleury, mestre vidrier francès, i d'un llarg etcètera que han fet possible aquesta obra que projectarà una potent i positiva imatge de Mallorca.

En les fotografies recollides en l'àlbum, pot observar-se diferents imatges d'aquesta obra.

Miquel Barceló a la Seu. 02.02.2007