Juan José Novo elegit membre del Comitè d'Empresa, en representació de la UGT
22/02/2007

Eleccions sindicals en EMAYA Medi Ambient


Des del Col·lectiu Embat volem expressar la nostra satisfacció per l'elecció de Juan José Novo, membre de la nostra entitat, com representant del col·legi de tècnics i administratius en les eleccions sindicals celebrades en EMAYA.

Unes eleccions importants en la principal empresa de l'Ajuntament de Palma, amb nombrosos serveis de gran transcendència per al ciutadà: el subministrament d'aigua potable, el servei de clavegueram, la neteja pública, el servei de recollida de residus sòlids urbans, etc..

És, igualment, una empresa amb necessitats de millora en la seva gestió i en la qual es veu determinades pràctiques clientelars per part del partit governant, que també tenen el seu reflex en l'activitat sindical en el si de l'empresa.

En aquest context les propostes sindicals de Juan José Novo, d'una major professionalització i eficiència de l'empresa, indiquen el bon camí a seguir.

A continuació reflectim els resultats d'aquestes eleccions sindicals d’EMAYA Medi Ambient, del 22 de febrer del 2007,, en els dos col·legis:

Col·legi de Tècnics i Administratius:

Cens: 61 treballadors
Votants: 58
SITEMAYA: 22
UGT: 14
CSIF: 9
USO: 7
CC.OO: 4
En blanc: 1
Nuls: 1

En aquest col·legi la representació ha quedada de la següent forma:

SITEMAYA: 1 membre del Comitè
UGT: 1


Col·legi de No Qualificats:

Cens: treballadors
Votants: 675
SITEMAYA: 171
CSIF: 139
USO: 98
CC.OO: 93
UGT: 89
STEI: 83
En blanc: 3
Nuls: 0

En aquest col·legi la representació ha quedada de la següent forma:

SITEMAYA: 5 membres del Comitè
CSIF: 4
USO: 3
CC.OO: 3
UGT: 2
STEI: 2