Unitat dels demòcrates i lleialtat amb les Institucions enfront del terror
06/06/2007

Conseqüències de la ruptura de la treva anunciada per ETA


La progressiva escalada de l'organització terrorista ETA per a fer inviable el procés de pau a Euskadi a donat un pas més amb l'anunci de la "ruptura de la treva", el 5 de juny, ja de fet trencada per l'atemptat contra l'aparcament del la Terminal 4 de l'aeroport de Madrid-Barajas, el passat 30 de desembre, on varen ser assassinats dos ciutadans equatorians.

Una escalada que tira per terra els esforços per superar dècades de terror, sofriment i mort sobretot a Euskadi, dels intents d'obrir finestres a l'esperança i a un futur en pau i llibertat.

És un moment, aquest, que exigeix la unitat dels demòcrates i la lleialtat amb les Institucions. És aquesta l'exigència de la gran majoria dels ciutadans i ho és també de la nostra associació, el Col·lectiu Embat, superant qualsevol temptació d'utilització partidària del terrorisme que solament beneficia a ETA i als qui els donen suport.



A les fotografies el President de Govern d’Espanya, Jose Luis Rodríguez Zapatero (foto d’EFE), en la seva compareixença en el Senat, el 6 de juny, i el diari Berria, del 5 de juny, on s’anunciava el comunicat d’ETA amb la ruptura de la treva.