Francesc Rosselló. absolt.
12/07/2002

En una sentencia publicada avui, 12 de juliol del 2002, el Tribunal que juztgava a Francesc Rosselló ho da declarat absolt dels delictes que se li imputaven.


Des de que, al 1995, el PSM Local d'Alaró va iniciar una campanya de denúncies i acós cap, aleshores, Batle Francesc Rosselló, ha tingut que passar set anys per que quedar absolt de tots els delictes que se li impuntaven, fonamentalment en relació a la compra de la finca de Son Tugores.

Ha quedat demostrat l'inocència de Francesc Rosselló que va anteposar semple l'interés general, la defensa del seu poble, posibilitant l'adquisició d'una possesió tan important com Son Tugores.

Queda per la reflexió els límits ètics de l'acció política, clarament sobrepassat pel PSM a Alaró i, pel ara Batle amb el suport del PP, Josep Gomila, al voler anar a l'esfoçament polític i personal d'una persona que, com Francesc Rosselló, ha esdenvingt en un símbol del suport, la confiança i l'estimacio dels alaroners i de les alaroneres cap qui va ser durant més de vint anys Batle del seu poble.

Avui, en una roda de premsa multitudinaria celebrada a la seu de la Federació dels Socialistes de Mallorca (FSM), la Secretària General de la matexia, Francina Armengol, li donà a Francesc Rosselló, una vegada més, el seu suport i el de tota l'Organització socialista. Confiança que ha tingut en tot moment durant aquells anys.

Pàgina web : http://www.socialistesdemallorca.org
Correu electrònic : executiva@socialistesdemallorca.org