El canvi per Palma
10/08/2002

El canvi que ara convé a Palma


El PSIB-PSOE ja ha començat a treballar en la campanya per l’elecció d’Antoni Roig com a Batle de Palma.

Durant els darrers tres anys des del PSIB hem exercit una oposició responsable a l’Ajuntament de Palma. Hem denunciat greus incompliments per part de l’actual equip de govern del PP, necessitats desateses, decisions impopulars, que anaven clarament en contra de la majoria, batalles internes en el partit del batle….

El govern del PP ha ignorat sistemàticament els ciutadans. Els ha classificat en ciutadans de primera i de segona i ha governtat exclusivament per a les seves clienteles.

Palma és avui, desprès d’aquests anys de govern del Partit Popular, una ciutat menys integrada, menys equilibrada i menys justa.

Una ciutat cohesionada

Els ciutadans de Palma mereixen alguna cosa millor. Mereixen una ciutat més oberta, una ciutat que integri, una ciutat accessible, sostenible i responsable.

I aquesta ciutat potent i ambiciosa que imaginem és el contrari de la Palma de l’actual batle, de na Catalina Cirer o del Partit Popular. Perquè després de 12 anys de govern de la dreta, Palma camina sense una direcció clara. Perquè després d’aquest temps el PP ha demostrat que no té ni projecte ni iniciativa.

Per això el canvi és avui una clara necessitat. Perquè el canvi és garantia de futur. El continuisme només portaria inseguretat i conduiria Ciutat a la pèrdua d’oportunitats i el fracàs.

El canvi que Palma necessita és un canvi que hem sento en condicions de liderar i de conduir amb èxit. I és un canvi que vull fer amb l’ajuda de tots vosaltres.

Ara tenim l’experiència i un coneixement de la ciutat prou ampli com per acabar de construir una alternativa de progrés al servei de totes les persones.

El canvi que proposo representa una nova manera de fer i d’entendre la política a la ciutat. Suposa deixar enrere l’època de l’autoritarisme i del culte a la personalitat per iniciar una etapa de diàleg, de participació i de consens. Escoltar els problemes de la gent. I resoldre’ls.

Un canvi que es concreta en el meu compromís amb la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans de Palma, dels que hi viuen des de sempre i dels que acaben d’arribar, dels que viuen als barris de la perifèria i dels que viuen al centre, dels joves i de la gent gran, dels estudiants i dels treballadors, dels emprenedors… Perquè tots som ciutadans i ciutadanes de Palma. Perquè tots mereixem una ciutat i un futur millor.

Els socialistes de Palma tenim un projecte per a la nostra ciutat. Un projecte de ciutat moderna i competitiva. Una ciutat oberta i pròspera amb capacitat per afrontar amb entusiasme i ambicions els reptes de futur.

Antoni Roig

_________________________________________________________

El Col·lectiu Embat, fidel als fins socials recollits als seus Estatuts de defensa de la cohesió social, els valors cívics i comunitaris en el marc d’una democràcia plena i participativa, el desenvolupament sostenible i el medi ambient, així com l’impuls de la llengua catalana, la cultura i la identitat pròpies de Mallorca, vinculada a les Comunitats de parla catalana i en el marc d’una Europa federal i progressista, dòna suport a la candidatura d’Antoni Roig Cuart a la Batlia de Palma per les eleccions municipals del 25 de maig del 2003, al representar l’opció política i personal que poc garantir el canvi que necessita Palma, després de dotze anys de governs municipals del PP.

Per això publica a “embat” la carta amb la que, Antoni Roig, inicia la publicació del butlletí “El canvi per Palma”, en el seu número 1 de mes d’agost del 2002.

Pàgina web : http://www.psib-psoe.com/palma/
Correu electrònic : toniroig2003@psib-psoe.com
[ Ver álbum ]