No a la guerra.
20/03/2003

Donem suport a les manifestacions contra la guerra


Avui dijous 20 de març el President dels EUA ha ordenat començar la guerra contra Iraq. És aquest el moment en que tots els ciutadans hem de seguir mostrant el nostre rebuig contra una guerra que farà patir encara més al poble iraquià. És necessari aturar la guerra quan abans millor.

És, igualmente, el moment per reclamar a la Comunitat Internacional mesures efectives per reconstruir Iraq evitant que les riqueses del pais passin ha estar explotats pels països partidaris de la guerra.

Malgrat l'imposició del concepte de guerra preventiva i l'acció unilateral de la política del Sr. Bush, acompanyat de Blair i Aznar, és el moment de seguir reivindicat el posicionament de l’Estat Espanyol a favor d’una veu pròpia de la Unió Europea no sotmesa als interessos de l’Administració republicana als EUA.

A l'apartat "documents" carta enviada pel Col·lectiu Embat al President del Govern espanyol, Sr. Anar, reclamant-li un canvi de la seva política.

A l’enllaç s’inclou la web conjunta d’Amnistia Internacional, Greenpeace, Intermón Oxfam i Médicos sin Fronteras així com el correu electrònic

En aquesta pàgina s’ha inclòs la vinyeta de Forges publicada al Diario “El Pais” del 6 de febrer del 2003, per la seva expressivitat.

Pàgina web : http://www.antelaguerraactua.org/
Correu electrònic : antelaguerraactua@antelaguerraactua.org
No a la Guerra. Carta al Sr. Aznar.