José Luis Rodríguez Zapatero és el canvi possible i necessari
04/03/2004

Una altre Espanya és possible


A través de la web d’embat hem anat durant els darrers anys definint les preocupacions i interessos del Col·lectiu Embat. La vaga general del 20 de juny del 2002, el greu impacte del “Prestige”, el rebuig a la guerra d’Iraq, la defensa de la llengua pròpia de les Illes Balears front les mesures d’atac plantejades pel nou Govern de les Illes Balears, del PP, el suport a la nombrosa manifestació en defensa de Mallorca, del seu territori, del seu futur amenaçat pel projectes de noves autopistes, desenvolupament urbanístics, retallament de parcs naturals, etc....

La dreta intolerant i agressiva ha governat Espanya els darrers vuit anys, els quatre últims amb majoria absoluta, i ha demostrat el seu talant i les seves prioritats. És hora de fer possible el canvi, un canvi que des del Col·lectiu Embat considerem possible i necessari i que en aquestes eleccions del 14 març, entenem, encarna la José Luis Rodríguez Zapatero i, a les Illes Balears, Francesc Antich.

Per això és important la cita amb les urnes el diumenge 14 de març, per que el desig de canvi que hi ha a la societat doni pas a una nova majoria i a un Govern progressista, modern i dialogant.