Zapatero President
14/03/2004

Diumenge 14 de març es produeix el canvi de Govern


Quasi onze milions de ciutadans de totes les comunitats autònomes han confiant en José Luis Rodríguez Zapatero la responsabilitat de govern als proper quatre anys.

La voluntat de canvi, de superació d’enfrontaments, crispacions, intolerància, manipulació i mentides, s’ha reflectit a les urnes amb una nova majoria que, desitgem, faci possible un nou govern amb polítiques netament diferenciades des les que ha protagonitzat el Partit Popular als darrers anys.

La guerra d’Iraq, la laicitat de l’ensenyament, les polítiques socials i medioambientals, el respecte a la pluralitat cultural i lingüística de l’Estat, necessiten un canvi radical del ha estat les formes i maneres del darrer govern.

A les Illes Balears i a Mallorca els resultats electorals amb un empatament de nombre de diputats entre el PP i el PSIB-PSOE ha consolidat el lideratge de Francesc Antich i, esperem, sigui una crida d’atenció al Govern de les Illes Balears per que rectifiqui la seva política d’agressió territorial i de confrontació lingüística.

A l’enllaç de l’àlbum de fotos, es pot trobar moments d’aquestes eleccions del 14 de març del 2004.