5è. aniversari d’embat
14/06/2006

El 14 de juny del 2001 varem començar les nostres activitats


I ja fan cinc anys des de que varem començar les nostres activitats, des de que a les 17:45:12 UTC es va donar d’alta el primer domini d’Internet: el embat.net, al que després seguirien el embat.com i el embat.org.

A través d' aquesta web, així com des del Col·lectiu Embat i la revista "embat, viure Mallorca", hem anat transmetent la nostra visió de la Illa, una visió compromesa en la defensa i promoció de la cohesió social, dels valors cívics i comunitaris, en el marc d’una democràcia plena i participativa, del desenvolupament sostenible i del medi ambient, així com el impuls de la llengua catalana, la cultura i la identitat pròpies de Mallorca, vinculada a les Comunitats de parla catalana; en el marc d’una Europa federal i progressista.

I ho volem seguir fent donant a conèixer a través d’aquesta web llocs privilegiats de Mallorca, en la Serra de Tramuntana, en el Parc de Llevant , en tants de llocs on les nostres activitats ens han dut. Llocs no només de la nostra Illa, sinó també d'experiències viatgeres a la Cerdanya, a Tenerife....d'un món que volem preservar per a les futures generacions.

Celebrem el nostre cinquè aniversari mantenint el nostre compromís cívic a favor del progrés social en la nostra Ciutat, a Mallorca, a les Illes Balears, a Espanya, a Europa i a un món cada vegada més interdependent i amb majors reptes. Sens dubte, aquests pròxims mesos seran importants.