El Col·lectiu Embat prepara una visita a la seu del Parlament Europeu a Brussel·les
13/03/2007

Pels dies 11, 12, 13 i 14 d’octubre d’enguany


Dins les activitats que s’estan desenvolupant pel Col·lectiu Embat amb la voluntat d’apropar i conèixer millor les institucions de la Unió Europea, estem preparant una visita a la seu del Parlament Europeu en Brussel·les, amb la valuosa col·laboració de l’eurodiputada socialista Teresa Riera.

Ja s’ha confirmat la data de la visita del grup del Col·lectiu Embat pel 12 d’octubre, de les 9 a les 11 hores. En principi es preveu arribar a Brussel·les a l’horabaixa del 11 d’octubre per retornar el diumenge a la tarda.

El programa de la visita al Parlament Europeu inclou una xerrada-col·loqui informativa sobre el funcionament d’aquesta Institució i, en general, sobre les activitats de la Unió Europea. Com complement es podrà visitar l'Hemicicle des de la tribuna de públic.

A més s’està plantejant fer visites a les ciutats de Bruges (Brugges) i Gant (Gent) de la regió de Frandes.

Aquesta activitat està oberta a socis i amics, a més que la compartirem amb altres entitats amb les quals col·laboren sovint, com associacions de veïns (de Son Fuster Nou i Ses Palmeres, de Son Gibert, de Rafal Vell, etc.), i l’Agrupació Socialista de Palma-Nord.

La visita es farà en un grup entorn a les vint persones, responsabilitzant-se de les gestions que s’estan fent, de recollir les preinscripcions i d’informar de les condicions d’aquesta visita (preus, etc...), Carlos Aguilar, al qui si li pot enviar un missatge pels/les interessats/des a l’adreça embat@embat.org. Per la prioritat en la reserva de plaça es seguirà el criteri de major antelació, fins l’esgotament de les mateixes.

A les dues fotografies l’edifici del Parlament Europeu a Brussel·les i l’hemicicle del mateix.