Isabel Romero i María del Carmen Gómez, noves Vice-presidenta i Tresorera del Col·lectiu Embat
14/06/2007

Assemblea extraordinària en el 6è. Aniversari del començament de les activitats


Coincidint amb el 6è. aniversari del lloc d’Internet www.embat.net, el 14 de juny del 2001, precursor del Col·lectiu Embat, l’associació ha celebrat Assemblea extraordinària per tractar sobre les “Línies de feina del Col·lectiu Embat als proper mesos i anàlisi de la situació” i “l’Elecció de nova Vice-presidenta i nova Tresorera de l’associació”.

La celebració de la nostra Assemblea ha coincidit amb la notícia de la conformació d’una nova majoria (amb els vots del PSOE, Bloc per Palma i UM) a l’Ajuntament de Palma que permetrà, dissabte 16 de juny, l’elecció d’Aina Calvo com la nova Batlessa de Ciutat. La valoració d’aquest esdeveniment per part del Col·lectiu Embat ha estat positiva i esperançadora, al entendre que pot donar lloc a un canvi de direcció en nombroses polítiques desenvolupades per l’Ajuntament de Palma, al darrers anys, i que han estat objecte de crítica per diversos col·lectius i entitats, entre d’altres la nostra.

A l’espera de com es concreta finalment els nous governs de les Illes Balears i de Mallorca, el Col·lectiu Embat ha acordat a l’Assemblea extraordinària continuar la línia de feina desenvolupada al darrer any, de presència social, seguiment de la problemàtica dels barris, tot proposant solucions o alternatives, a més de les tradicionals de tipus cultural.

També l’Assemblea ha tingut coneixement de la dimissió del seu càrrec de Vice-presidenta del Col·lectiu Embat, de Na Begoña Sánchez Muñoz, dimissió voluntària al entendre que cal diferenciar la tasca de la nostra entitat de la que realitzarà com a Regidora de l’Ajuntament de Palma, dins l’equip de govern de la Batlessa Aina Calvo. L’Assemblea va agrair els més de quatre anys de dedicació a la nostra entitat, des de la seva elecció com a Vice-presidenta el 8 d’octubre del 2006, a més de desitjar-li tots tipus d’encerts en les seves noves responsabilitats.

Per la seva part la fins ara Tresorera, Isabel Romero Morilla deixa les seves funcions de Tresorera, per assumir la responsabilitat de la Vice-presidència del Col·lectiu Embat. Romero té una dilatada experiència en el moviment veïnal, havent estat durant anys presidenta de l’Associació de Veïns de Son Gibert.

L’Assemblea també ha elegida, com la nova Tresorera de l’associació, a na María de Carmen Gómez Sánchez.

A les fotografies Isabel Romero i María del Carmen Gómez, noves Vice-presidenta i Tresorera del Col·lectiu Embat.