2n. Aniversari del lloc d’Internet embat.
14/06/2003

El dijous 14 de juny del 2001, a les 18:45:12 UTC, es va crear el lloc d’Internet embat.


Després d’un periode d’una certa inactivitat, tornam amb motiu del 2n. Aniversari de la creació del lloc d’Internet embat, ha anar actualitzant continguts i obrir noves vies d’activitats del Col·lectiu Embat.

Així, els resultats electorals del 25 de maig arreu Mallorca, amb un notori predomini de les opcions conservadores, fa necessari redreçar un analisis, un debat i una redefinició de l’horitzó per a tots els àmbits pogressistes que faci viable, a mig termini, una mayoria progressista a la majoria i a les més importants Institucions de la nostra Illa. Una feina a la que el Col·lectiu Embat vol aportar també el seu esforç.

Per altre part, als propers mesos, pretenem aprofundir en el concepte de Viure Mallorca que identifica al Col·lectiu Embat, com forma de compromís i estimació cap a Mallorca, a la seva gent, a la cultura i llengua pròpies, als paisatges i llocs que donen personalitat a la nostra Illa. D’aquesta forma es faran activitats que es reflectiran a la web d’embat, així com al número 2 de la revista “embat. Viure Mallorca”.

Hi ha molt per fer. Anem per feina!


A Mallorca, 14 de juny del 2003.

Pàgina web : http://www.embat.com/
Correu electrònic : embat@embat.com