APIMA Pedró Poveda, Futbol Sala, Grup Iniciació “A”. Play Off Iniciació, tercers llocs, 2004
20/02/2004

Primera jornada de Play Off, 20-02-2004, A.E. Manacor 4 - APIMA Pedro Poveda “A” 2

Ha començat el Play Off corresponent a Iniciació i als equips que varen quedar classificats a la tercera posició. El Play Off es juga entre els equips dels grups d’Iniciació “A”, Iniciació “B”, Iniciació “C” i Iniciació “D”.

A aquesta primera jornada varen tornar a Manacor on varen jugar un partit molt disputat, amb els equips molt equilibrats. El resultat de l’encontre reflexa l’ajustat de resultat: quatre gols de l’A.E. Manacor i dos per l’APIMA Pedro Poveda (Guillem Samblas i Jesús Valiente).

En aquest partit l’alineació del nostre equip va ser la següent:

Núm. 1. Albert Aguilar Obrador: (porter)
“ …….2. Sergio Rupierez Porcel
“.......3. Alberto Sagrera Aguilera
“.......4. Bernat Amengual Riera
“.......5. Gabriel Amengual Lozano
“………7. Guillem Samblas Esteva
“.......8. Jesús Valiente Gutíerrez: (capità)
“.......9. Lluís Oliver Berga

Al acabar el partit varen anar a sopar al Restaurant “El Parc” on varen fer bauxa per celebrar l’esforç de tots els nostres jugadors.

Desprès d’una setmana de descans, el proper partit ho jugarem en casa, davant el Sant Vicenç de Paul, el divendres 6 de març 2004.

Abans de començar el Play Off varen jugar els dos darrers partits de la lliga. El 6 de febrer, al nostre camp, varen tenir un partit també molt emocionant, amb dos temps força diferenciats. El primer on la superioritat del La Salle de Manacor va ser evident, va ser quan varen realitzar més gols. A la segona part, en canvi, el partit va estar molt més igualat. Finalment el tanteig va ser 7 a 5 a favor de La Salle del Manacor. Per la nostra part varen fer gols Jesús Valiente (3) i Guillem Samblas (2). Varen acudir a l’encontre els nostres vuit jugadors.

El darrer partit de la lliga, grup Iniciació “B”, ho varen jugar a la nostra Escola, el divendres 13 de febrer, i contra el líder de la classificació: l’Alaró “A”.

A pesar de la superioritat de l’equip visitant, el partit es va resoldre amb u tanteig d’1 de l’APIMA Pedro Poveda, i 8 de l’Alaró “A”. Quasi tots els gols marcats per l’Alaró varen ser a la primera part, metres l’únic gol nostre ho va fer Jesús Valiente a la segona part. A aquest partit no va poder jugar Guillem Samblas, per estar hospitalitzat.

Una vegada acabada la lliga, varen consolidar la tercera posició, amb els següents resultats: