4t. Aniversari d’embat
14/06/2005

El 14 de juny del 2001 vàrem començar les nostres activitats


Ja fa quatre anys que vàrem començar aquesta petita aventura d’embat. D’un lloc a Internet on transmetre una visió de Mallorca compromesa en la defensa i promoció de la cohesió social, dels valors cívics i comunitaris, en el marc d’una democràcia plena i participativa, del desenvolupament sostenible i del medi ambient, així com l’impuls de la llengua catalana, la cultura i la identitat pròpies de Mallorca, vinculada a les Comunitats de parla catalana; en el marc d’una Europa federal i progressista.

Ara fa quatre anys, a les 17:45:12 UTC que hi som presents a Internet. Set dies més tard, el 21 de juny del 2001, es va publicar la primera web i, ja al 2002 es va constituir l’associació -el Col·lectiu Embat- i es va editar el primer número de la revista “embat. Viure Mallorca”.

Després d’uns meses d’una certa paralització, comencem un nou any d’activitat amb nous reptes per defensar la Mallorca que volem, una Mallorca acollidora i tolerant, que preservi els seus valors ambientals, els paisatges i llocs, la nostra cultura, i llengua pròpies, més cohesionada i amb un fort impuls social.

Una Mallorca per gaudir-la, per viure-la, tal i com es reflectirà a aquesta web, a la revista i a les activitats del Col·lectiu Embat.