Tanquen un camí des de Camp de Mar a Cap Andritxol
03/10/2006

Claudia Schiffer segueix posant dificultats al lliure pas


A la primera fotografia de dalt, i a altres que es poden accedir a l’àlbum, preses el matí del diumenge 1 d’octubre del 2006, en poden veure el tancament d’un camí fins fa poques setmanes practicable, entre Cala Fornells/Cala Monjos i Camp de Mar, entre la casa de Claudia Schiffer i el Cap Andritxol.

Solament (per ara) queda obert un altre camí, pel qual accedir des de Camp de Mar, més enllà de la finca de Claudia Schiffer (direcció terra).

La citada propietària es va veure obligada per la informació que disposem, degut a una sentència judicial, a deixar pas per a accedir a Cap Andritxol malgrat que, com es pot veure a la segona fotografia de dalt (i també a l’àlbum), encara que es manté gran part del tancament al Cap, obert en varis trams.

Aquestes darreres obres que impedeixen el pas més proper cap a Camp de Mar, ens ha impulsat a posar-lo en coneixement del GOB, entitat amb àmplia experiència sobre aquestes actuacions, davant la dubte de si ha hagut en aquest cas un incompliment d’anterior pronunciaments judicials.

En tot cas des del Col·lectiu Embat volem deixar palès el nostre rebuig davant d’aquestes agressions al territori, així com a la creixent impediments per a passar pels camins tradicionals.

Tancament de Cap Andritxol. 01.10.2006