El Col·lectiu Embat demana la perllongació del Carrer Mare de Déu de Montserrat
06/11/2006

Connexió entre el Camí del Vell de Sineu i el Carrer Indalecio Prieto


S’ha iniciat la construcció d’una nova urbanització a la finca de Son Güells, entre la carretera de Manacor i el Camí vell de Sineu, a prop de la Via de Cintura. Aquesta urbanització (amb un nombre important d’habitatges), en aplicació del vigent PSOU, s’ha de comunicar amb el barri de Rafal Vell a través de la perllongació del Carrer Mare de Déu de Montserrat (veure la fotografia) que, d’acord amb informació que ens ha arribat, s’hauria de fer de forma coincident amb la dita nova urbanització i pels mateixos promotors.

En qualsevol cas, és evident la necessitat de fer la perllongació per a garantir la connexió entre el Carrer de Manacor, Camí Vell de Sineu i Carrer Indalecio Prieto, per la qual cosa el Col·lectiu Embat, com ho ha fet altres entitats, sol·licita a l’Ajuntament de Palma l’inici de les obres d'aquesta connexió.

La fotografia està tomada al final del Carrer Mare de Déu de Montserrat (a l’altura del Institut Sant Josep Obrer i del Poliesportiu Germans Escalas), al partir del qual s’ha de fer la perllongació cap el Camí Vell de Sineu.