Veïns de Son Gibert i el Col·lectiu Embat demanen més il·luminació de la zona esportiva
01/12/2006

Nous equipaments municipals inaugurats de pressa i sense tots els serveis


Recentment s'ha inaugurat unes instal·lacions esportives al costat del Parc de Son Gibert, instal·lacions que no tenien il·luminació i que, últimament, s'ha intentat pal·liar aquesta manca amb uns llums que es deixen enceses fins a altes hores de la nit.

Aquesta carència s’ha fet més evident quan s’apropa l’hivern i els dies son mes curts. Per l'Associació de Veïns de Son Gibert i el Col·lectiu Embat han sol·licitat, de comú acord amb, la instal·lació d' uns fanals més adequats.

Igualment s'ha observat a les darreres setmanes que un nombre important de llums fosos, sobretot sota les pèrgoles, en el Parc de Son Gibert. S’ha demanat un repàs general.

Entenen que la qualitat dels serveis municipals s’ha de poder constatar amb unes obres ben fetes i manteniment acurat i quotidià coses que, malauradament, no està demostrant l’Ajuntament de Palma.

A les fotografies es recull el Parc, amb la zona de les pèrgoles, i la zona esportiva amb enllumenat precari.

Aquesta iniciativa ha estat recollida al Diario de Mallorca, secció Diario de Palma, del data 1 de desembre del 2006, per la periodista Silvia Velert.