Demanen fanals, voreres i passos per als vianants en la nova rotonda i pont
23/03/2007

Per facilitar l’accés de vianants des de Son Fuster a Jacint Verdaguer i a Son Castelló


A finals del mes de febrer el Col·lectiu Embat va reivindicar la il·luminació de la nova rotonda de Son Fuster tal i com va reflectir el Diario de Mallorca. Ara, a més, l'Associació de veïns de Son Cladera també ha anunciat que demanarà a l'Ajuntament de Palma que estudiï la possibilitat d'instal·lar fanals, voreres i passos per als vianants en la nova rotonda que s'ha construït r, a l'altura de les instal·lacions de Makro, per l'obertura del nou passeig de Jacint Verdaguer, tal i com es reflexa a un article de Silvia Velert, del Diari de Mallorca.

S’ha assenyalat que residents de Son Cladera, Son Fuster, Son Fuster Nou van caminant des d'aquestes barriades al nou passeig i resulta perillós perquè aquesta rotonda manca d'il·luminació i espai per als vianants. La circulació de vehicles en aquesta rotonda complica encara més el trànsit dels vianants.

Son reivindicacions a les que dóna suport el Col·lectiu Embat, a més de demanar que es faciliti l’accés de vianants per al nou pont entre Son Fuster i el Camí Vell de Bunyola (Son Castelló), ara molt utilitzat per accedir a les noves instal·lacions de la Fira del Ram, en la finca de Son Fuster, a l’altre part de l’autopista.

Aquesta reivindicació es plantejarà en el punt de precs i preguntes del Consell Territorial del Districte Municipal de Llevant, convocat pel dilluns 26 de març del 2007.

La fotografia, de la nova rotonda de Son Fuster, es de Queco, Diario de Mallorca, publicada el 21.03.2007, en la es pot veure alguns vianants que s'arriscaven a passar per la rotonda de Son Fuster.