Visita del Col·lectiu Embat al Parlament Europeu en Brussel·les
15/10/2007

Gant i Bruges, de la regió de Flandes, varen estar incloses al viatge


Han estat trenta-tres amics i companys els participants de la visita organitzada per la nostra associació a la seu de Brussel·les del Parlament Europeu, convidats per l’eurodiputada socialista Teresa Riera. El viatge, del 11 al 15 d’octubre del 2007, va incloure, a més de Brussel·les, les ciutats de Gant i Bruges, de la regió belga de Flandes.

A l’àlbum de fotografies es recull diversos moments de la visita, amb una conferència sobre el funcionament de les institucions europees a càrrec d'un responsable del servei de visites del Parlament, Sr. Tom, i una posterior intervenció de l’eurodiputada, Teresa Riera, a la qual agraïm molt especialment totes les facilitats que ens va oferir, auxiliada pel seu assistent Iris. Posteriorment varen poder visitar l'hemicicle –en la fotografia amb Carlos Aguilar, President del Col·lectiu Embat- i, ja en el despatx també amb Isabel Romero, Vice-presidenta de l’associació.

Les fotografies recullen a tot el grup, en la sala de les banderes, a membres de Joves d’Embat, i als bons moments compartits per a tot el grup en unes ciutats molt característiques i interessants de Bèlgica.

Un viatge especialment profitós per aprofundir en el coneixement del funcionament de les principals institucions europees, tenir una informació de primera ma del procés d’acord del nou Tractat de Lisboa que estar cridat a desbloquejar la paràlisis pel no d’Holanda i França al projecte de constitució europea, i de reafirmar la neta vocació europeista del Col·lectiu Embat.

Donat l’experiència molt positiva d’aquest viatge, la Directiva de l’associació ens planteja organitzar un altre visita, en aquesta ocasió a la seu del Parlament Europeu a Estrasburg, el 4 de setembre del 2008.

A l’enllaç el web del Parlament Europeu.

Pàgina web : http://www.europarl.europa.eu/news/public/default_es.htm
Visita al Parlament Europeu, Brussel·les.Oct.2007