Aina Calvo inaugura el Parc Pedro Poveda, al barri de Son Fuster Nou i Les Palmeres
23/11/2007

Satisfacció en la comunitat educativa i al barri


En commemoració pel 75è. aniversari a Mallorca del Col·legi Pedro Poveda situat al Rafal, l'Ajuntament de Palma acordà nomenar la zona verda de Son Fuster Nou "Parc Pedro Poveda".

La sol·licitud havia estat realitzada per l’APIMA del Col·legi a octubre del 2006, en aquest moment presidida per na Maria Lluïsa Obrador i impulsada durant aquest mesos pel seu Tresorer, Carlos Aguilar. A més ha tingut el suport de la titularitat del centre, l’associació d’antics alumnes, el claustre de professors i l’associació de veïns del barri on es troba el Parc, a Son Fuster Nou i Les Palmeres

A l’acte d’inauguració han assistits tota la comunitat educativa del Col·legi, representants de l’associació de veïnats, antics alumnes, amics, en un acte molt emotiu.

La Batlessa de Palma, Aina Calvo, es dirigí als assistents donant especial importància a la tasca educadora del centre. Per la seva part la representant de la Institució Teresiana, titular del centre, agraí la celebració d’aquest acte i rememorà l’important labor realitzada durant aquest anys i el compromís d’implicar-se en la societat que ens envolta.

La directora del Col·legi, Maria Àngela Deyà, va donar les gràcies a tots els presents i, en especial, a les autoritats, lliurant a en Carlos Aguilar un record pel seu esforç per fer possible aquest acte.