Bicicletada del Moll Vell a Ses Fontanelles per la protecció d’aquest espai
07/02/2007

Diumenge 11 de febrer del 2007


En una acció més en defensa de la zona humida de Ses Fontanelles, la Plataforma que agrupa diverses entitats ha organitzat pel diumenge 11 de febrer del 2007, una bicicletada des del Moll Vell (davant la Catedral) amb sortida a 10:30 h. pel carril bici de la Platja de Palma.

A les 11:30 hores es farà una passejada per ses Fontanelles. Si no es té bici, hi haurà un punt de trobada en aquesta hora davant l’Hotel Java de la Platja de Palma. Recorda, hi ha una parada de les línies 15 i 17 de l’EMT.

Davant la negativa a aturar el procés de urbanització a la zona (veure la primera fotografia) és important que el Ministeri de Medi Ambient noti la pressió popular en demanada de protecció per que es decideixi per comprar aquests terrenys. El Govern Balear de les Illes Balears, l’Ajuntament de Palma, el Consell de Mallorca i els Hotelers de la Platja de Palma, han de veure que construir Aqua Màgica, no implica millorar la qualitat de vida dels ciutadans ni dels turistes!

Al migdia hi ha previst un dinar de paella amb un preu de 15 €. La recaptació que s0aconsegueixi es destinarà per sufragar despeses de la Plataforma.

Per confirmar l’assistència al dinar, cal comunicar-ho enviant un correu a sesfontanelles@gmail.com. El darrer dia per inscriure’s és el dijous 9 de Febrer del 2007.

Des del Col·lectiu Embat a més de donar ple suport a aquesta a la campanya de la Plataforma per la protecció de Ses Fontanelles, volem animar a l’assistència a aquesta bicicletada.

A l’enllaç a sota, de la Plataforma de Ses Fonatenlles, podeu aconseguir més informació.

Pàgina web : http://www.mallorcaweb.net/sesfontanelles/