Begoña Sánchez de Palma-Nord, candidata nº 5 per a regidora de Palma del PSIB-PSOE
19/02/2007

Satisfacció del Col·lectiu Embat per aquesta proposta


La Vice-presidenta del Col·lectiu Embat, Begoña Sánchez Muñoz, ha estat inclosa en la proposta de candidatura del PSIB-PSOE a l’Ajuntament de Palma i per les eleccions del 27 de maig del 2007. La nostra companya ha estat proposada per al rellevant lloc nº. 5 de la candidatura encapçalada per Aina Calvo Sastre, juntament a María del Carmen Gómez -al lloc nº 15 de la mateixa llista-, també membre del nostre Col·lectiu.

Begoña Sánchez ha estat molt compromesa en les activitats de la nostra associació i, estem segurs, podrà desenvolupar en les seves noves responsabilitats una meritòria feina a favor dels ciutadans de Palma.

Begoña Sánchez Muñoz neix a Palma el 10 de maig del1970. Resideix actualment en la mateixa ciutat. Fadrina i sense fills.

Diplomada en Infermeria per la UIB en 1992. Exerceix la seva professió en l'Hospital Son Dureta des del 1 de juliol del 1992 fins a la data. Després d'aprovar un concurs oposició, consolida la seva plaça com personal estatutari de l’IBSALUT el 16 de gener del 2007.

Afiliada al PSIB- PSOE des del 24 de juliol 2002. Al setembre del mateix any passa a formar part de la Comissió Executiva de l'Agrupació socialista de Palma-Nord, com adjunta. Després de l'Assemblea del 22 de juliol 2004, va ser elegida Secretària de Política Municipal d'aquesta Agrupació. Representa a Palma-Nord en el Consell Polític de la Federació dels Socialistes de Mallorca.

És Vocal de Relacions Institucionals de l’Associació de Veïns de Son Fuster Nou i Ses Palmeres des del 28 de gener del 2003, sent la seva representant en el Consell Territorial del Districte Municipal de Llevant. Col·labora amb aquesta Associació des de la seva fundació el 18 de juliol del 1995

Des del 6 d’octubre del 2002 és Vicepresidenta del Col·lectiu Embat, tornant a ser elegida per a un nou mandat en l’Assemblea el 16 del 2007.


Des del Col·lectiu Embat volem donar l’enhorabona tant a Begoña Sánchez com a María del Carmen Gómez, desitjant-los tots tipus d’encerts.

Pàgina web : http://www.psoe.es/ambito/palmanord/news/index.do?action=View&id=112507