Aina Calvo serà la nova Batlessa de Palma
14/06/2007

Satisfacció del Col·lectiu Embat


S’ha anunciat la conformació d’una nova majoria a l’Ajuntament de Ciutat amb el possicionament de Unió Mallorquina votarà a la candidata socialista a la Batlia de Palma, Aina Calvo, que juntament als vots del Bloc per Palma (Esquerra Unida, Els Verds, PSM i Esquerra Unida) i del PSIB-PSOE aconsegueixen la majoria absoluta.

Des del Col·lectiu Embat mostrem la nostra satisfacció que ha estat possible concretar el canvi que els ciutadans varen demandar a les passades eleccions municipals del 27 de maig. Es tracta, ara, que es canvi es materialitzi en noves polítiques i noves prioritats en benefici de la generalitat dels ciutadans de Palma.

Especialment satisfacció tenim per les responsabilitat de govern que assumirà Begoña Sánchez, membre del Col·lectiu Embat, a la que desitgem tot tipus d’encerts en les seves noves responsabilitats.

Tant de bo que aquest canvi també tingui la seva continuació en el Consell de Mallorca i en el Govern de les Illes Balears, el que representaria una fita història en la nostra Comunitat.

A l'enllaç a documents/arxiu es pot veure/baixar "Acord per a la governabilitat i el futur sostenible de la ciutat de Palma", signat per Miquel Nadal i Buades en representació de Unió Mallorquina, Eberhard Grosske i Fiol en representació del Bloc per Palma, i Aina Calvo Sastre en representació del PSIB-PSOE, el 15 de juny del 2007, pel mandat 2007/2011, tenint a Aina Calvo com a Batlessa de Palma.

Acord per a la governabilitat de Palma.15.06.2007