Begoña Sánchez designada nova Presidenta del Districte Municipal de Llevant
30/07/2007

Va assumir la Regidoria Delegada de Sanitat de l’Ajuntament de Palma el passat 2 de juliol


La nostra companya Begoña Sánchez assumeix la Presidència del Districte Municipal de Llevant, on s'inclou els barris on actua de forma preferent el Col·lectiu Embat.

Des de l’associació atorguem gran importància a la labor que han de fer els Districtes Municipals, sobretot després del retrocés que va representar el model de participació ciutadana que va impulsà el partit popular en el passat mandat.

Entenem que els Districtes han de ser la via d'interrelació privilegiada entre els diferents serveis municipals, i els barris i les seves entitats, a través d’uns profunds canvis del reglaments municipals de participació ciutadana i dels districtes de Palma, per donar-los de veritables competències, a uns àmbits més reduïts i homogenis, i amb uns seus més propers als principals nuclis de població, a més de més accessibles.

Uns nous Districtes que, des del Col·lectiu Embat venim defensant des de fa un temps i, que a l’àmbit que ens es més proper, hauria d’implicar la creació del Districte XI, de la Carretera d’Inca, entre la Via de Cintura, l’autopista central, el Torrent Gros i la carretera de Manacor.

Per això, la labor que pugui fer Begoña Sánchez al capdavant del Districte de Llevant, pot i ha de cobrar una especial importància a la que s’afegeix la Regidoria Delegada de Sanitat de l’Ajuntament de Palma per la qual va ser nomenada el passat 2 de juliol, responsabilitats per a les quals des del Col·lectiu Embat, on va exercir la Vice-presidència durant més de quatre anys i on segueix vinculada com a sòcia, li vol desitjar el màxim d’encerts.