Antoni Roig, proclamat candidat socialista a la Batlia de Palma.
22/05/2002

Amb l'aval de 677 militants del 841 militants de la Unió dels Socialistes de Palma (el 80'50%), ha quedat avui proclamat.


La Comissió de Garanties Electorals de la Federació dels Socialistes de Mallorca (PSIB-PSOE) ha proclamat, avui, a Antoni Roig Cuart com el candidat socialista a la Batlia de Palma, per les eleccions municipals del 2003.

Roig ha aconseguit un ampli suport de la militància socialista, amb un 80'50% dels avals de les quatre agrupacions socialistes de Palma, en una campanya de recollida de signatures a favor del candidat únic, desenvolupada pels diferents órganos de direcció de la Unió dels Socialistes de Palma i pels membres del Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Palma.

Antoni Roig, regidor socialista a l'Ajuntament de Palma des de febrer del 1988 (va ser Regidor Delegat d'Educació al darrer govern municipal amb Ramon Aguiló com a Batle), es presenta per segona vegada com a candidat socialista a la Batlia. A l'any 1999 va remuntar el constant descens socialista en les sucesives eleccions municipals, amb un increment del 2% en un context de forta abstenció a Palma que va afectar als grans partits i, especialment, al Partit Socialista.

Ara, quatre anys després i amb el lideratge del socialisme de Palma en ocasions qüestionat -veure document relacionat-, vol protagonitzar la recuperació de l'Ajuntament per les polítiques progresistes, després de dotze any de governs municipals de la dreta.

A les fotos, el candidat Antoni Roig (dreta) i amb Francesc Antich, en les eleccions autonòmiques i municipals del 1999.

22 de maig del 2002.

Pàgina web : http://www.psib-psoe.com/palma/nuevo
Correu electrònic : palma@psib-psoe.com