Francecs Antich proclamat candidat socialista a la Comunitat Autòmoma
04/06/2006

A un acte amb la participació de Pérez Rubalcaba i Francina Armengol


L’autoritat que té dins el Partit dels Socialistes de les Illes Balears el seu Secretari General Francesc Antich, ha fet que la seva nominació com candidat a la Presidència del Govern de les Illes Balears hagi suscitat amplis suport posats en evidència a l’acte celebrat al restaurant Son Sunyer d’es Pil·larí, davant de més de set-cents persones.

A l’acte, en el que també varen intervenir la Secretària General dels Socialistes de Mallorca, Francina Armengol, i el Ministre de l’Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, representa l’inici de la precampanya dels socialistes que encara tenen com assignatura pendent la designació del/de la candidat/a per la Batlia de Palma.

Des del Col·lectiu Embat veiem amb esperança la construcció d’una alternativa sòlida a les polítiques del partit popular a les principals Institucions de les nostres Illes, mancades de sensibilitat social, agressives amb el territori i amb la cultura i llengües pròpies.

A les dues fotografies es recullen moments de les intervencions de Francesc Antich i Alfredo Pérez Rubalcaba. Fotos embat.