Xavier Teixeira, un home compromès
22/09/2006

In memoriam per la seva mort


Xavier Teixeira González ha mort deixant a companys i amics el record de la seva trajectòria i el seu compromís cívic. Inspector d'Educació, va assumir des de juliol del 1988, en la II Assemblea de Representants que es va celebrar en la seu dels hotelers de la Platja de Palma, la Secretaria General de l'Agrupació Comarcal de Palma, de la -en aquells moments FSB-PSOE-, fins al 1r. Congrés de la Unió Socialista de Palma del PSIB-PSOE (continuadora de l'Agrupació Comarcal), celebrat els dies 14 i 15 de desembre del 1990, en l'Hotel Bellver de Palma, sota el lema de “Palma, qualitat de vida”, on va ser substituït en la Secretaria General per Andrés Moreno.

En les dues fotografies es recull la intervenció de Xavier Teixeira en l’informe de la gestió de la Comissió Executiva sortint, en el I Congrés de la USP, i part de la citada Executiva, amb Andrés Moreno (a l'esquerra), i Carlos Aguilar, Secretari d’Organització (a la dreta), de Teixeira.

Xavier Teixeira ha continuat el seu compromís cívic en el món professional i va ser candidat socialista a l'Ajuntament d'Escorca, en 2003.

Des del Col·lectiu Embat, membres del qual varen compartir experiències i projectes amb ell, li volem recordar en la data de la seva mort.

A l'enllaç podeu accedir a la notícia que, sobre la mort de Xavier Teixeira, ha publicat el Diario de Mallorca.

Pàgina web : http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=1299&pIdSeccion=2&pIdNoticia=212067&rand=1159000212741