APA Pedro Poveda, Iniciació “B” . Amb 31 noves fotografies!
06/04/2003

Play Off 2002-2003 de Futbol Sala, Iniciació, Grup B.


5a. Jornada, 4 d'abril del 2003. APA Pedro Poveda "B" 0 - Puigpunyent 15.

La quinta jornada del Play Off ens va enfrontar, en la nostra Escola, al Pedro Poveda “B” contra el Puigpunyent, amb el davanter i puntal del nostre equip, Guillem Samblas Esteva, que no va poder jugar per malaltia.

El partit va tenir una forta pressió de l’equip visitant –superior al partit d’anada- que es va traduir en el resultat de 15 gols a favor del Puigpunyent.

L’alineació del Pedro Poveda “B” , categoria iniciació a aquest partit, ha estat la següent:

Núm. 1. Albert Aguilar Obrador: (porter)
“ …….2. Alberto Rosales Benítez
“.......3. Alberto Sagrera Aguilera
“.......4. Bernat Amengual Riera: (capità)
“.......5. Gabriel Amengual Lozano
“………6. Lluís Oliver Berga
“.......8. Sergio Rupierez Porcel
“.......9. Jesús Valiente Gutierrez

Pel proper divendres està prevista la darrera jornada –la sisena- del Play Off, amb el partit de tornada contra l’Alcúdia F.S. “A”. A l’encontre de tornada el resultat va ser de 0 – 5 a favor de l’Alcúdia. Esperem que amb la recuperació de Guillem Samblas podren millorar les possibilitats de tenir un bon resultat.

Aprofitant el viatge cap Alcúdia, hem decidit –tal i com ho hem fet a Felanitx o quan varen anar a Puigpunyent, sopar a una hamburgueseria i fer un poquet de festa al poble. Quedeu tots convidats!.

Els resultats dels partits de futbol sala, categoria iniciació grup “B”, corresponent al 4 d’abril del 2003, la classificació desprès d'aquesta quinta jornada del Play Off, la pots veure al vincle amb una pàgina web que trobaràs més a baix, corresponent a la web de la Federació Balear de Futbol Sala, a càrrec de Biel Palmer, a la que pots accedir a través de l’esmentat enllaç.

Al correu electrònic assenyalat es pot remetre qualsevol comentari, suggerència o aportació sobre aquesta pàgina web, feta i actualitzada pel Delegat de l’Equip, Carlos Aguilar.

A “document relacionat” es pot llegir (i baixar en format pdf) el Reglament espanyol de futbol sala, i algunes consideracions sobre el delegat de l’equip.

Per últim a l’àlbum de fotos, es poden veure un resumen de fotos de l’equip APA Pedro Poveda “B” i dels successius partits de la temporada 2002/2003 que han jugat, ordenats cronològicament, així com part dels entrenaments, amb 31 noves fotografies. Queden per publicar les fotos dels darrers partits jugats.

Pàgina web : http://www.federacionbalearfutbolsala.com/clasificaciones/1iniciacion/play_off/b/jor5.htm
Correu electrònic : carlosaguilar@embat.com
Document (pdf, 24 kbt.): Reglament de Fútbol Sala
àlbum de fotos de la temporada 2002-2003