Compromís de col·locar més bancs per a l'espera de pares i familiars en el Germans Escales
07/08/2006

L'Institut Municipal d'Esports contesta al Col·lectiu Embat


A pesar de negar que s'haguessin donat queixes en relació a la supressió de gairebé tot l'espai destinat en el Poliesportiu Germans Escales per la l'espera de pares i familiars, mentre es feien els cursos de natació, el Gerent de l'Institut Municipal d' Esports (IME) de l'Ajuntament de Palma es compromet, a través d'un escrit remès al Col·lectiu Embat, a col·locar més bancs, una vegada vist l'espai disponible.

Pot ser que no s'hagin formalitzat moltes queixes davant el Registre Municipal però, certament, la instal·lació del bar en aquest Poliesportiu així com en el de Son Hugo, sense que intervingués enquesta alguna entre els usuaris, amb supressió de gran part de l'espai abans destinat a l'espera de pares i familiars, demostrà que pel Govern Municipal havien prevalgut interessos econòmics abans que la millora del servei als ciutadans i als usuaris.

Aquesta afirmació es confirma amb el reiterat lloguer (amb el consegüent tancament de les instal·lacions per a la generalitat d'usuaris ) de la Piscines de Son Hugo, per a entrenaments o altres esdeveniments, en ple estiu, amb el que ja duu diversos anys (aquest 2006 també), que els ciutadans de Palma ens veiem privats durant una sèrie de dies de l'ús d' aquestes instal·lacions.

Queda per veure com es concreta el compromís del Sr. Maurici Rovira de Alós, gerent de l’IME , en relació a la col·locació de més bancs que, a més, haurien de situar-se on es faciliti millor la vista cap a les piscines, perquè pares i familiars puguin veure als seus fills quan realitzen els cursets de natació.

A l’enllaç la noticia de la privatització dels espais d’espera dels pares i familiars del Poliesportiu Germans Escalas, tal i com es va reflectir a la nostra web el passat 12 de juliol del 2006.

En l'àlbum de fotografies es pot veure, en un tamany major, la instància del Col·lectiu Embat de data 12 de juliol del 2006, i la contestació de l'Institut Municipal d'Esports de data de sortida, 03.08.2006.

Pàgina web : http://www.embat.com/htm/eventos/evento.asp?Id=109&Id_seccion=5
Bar del Poliesportiu Germans Escalas 07.08.2006