Gran part dels problemes d' enllumenat del Polígon de Son Castelló segueixen sense resoldre's
12/09/2006

L'Ajuntament de Palma diu que el 90% de les deficiències de la il·luminació està ja arreglat


La iniciativa del Col·lectiu Embat de denunciar públicament l'apagat de 233 fanals en el polígon de Son Castelló, ha tingut repercussió en el Diari de Mallorca i, a través d'aquest, en l'Ajuntament de Palma (i en el seu concessionària MYASA ), així com en l'associació d'empresaris ASIMA .

No obstant això, una cosa és el que es diu i altra bé distinta és la realitat. Diversos dies després de presentada la denúncia, l'única millora sensible s'ha donat en el Carrer Gremi Sucrers i Candelers . Segueixen havent un nombre important de carrers amb bastants fanals apagades o, simplement, sense tot just llum.

Vist la situació, des del Col·lectiu Embat realitzarem en les pròximes setmanes altre estudi de l'enllumenat públic en tot el Polígion de Son Castelló per a comprovar si, en efecte, es resolen de debò els problemes detectats que, pel que sembla, s'ha volgut vincular a les obres del soterrament del metre. No obstant això, com ja es va assenyalar en la nostra denúncia (veure l' enllaç) l'apagat dels fanals en gran part del Polígon no està afectat per aquestes obres, sinó pel mal servei de manteniment de l'enllumenat públic, que realitza l'empresa concessionària MYASA .

Les dades del pròxim estudi seran remesos a l'Ajuntament de Palma, al Diari de Mallorca per al coneixement dels ciutadans, i a l'atenció del Sr. Alejandro Sáez, president d’ASIMA, com un servei que volem prestar en defensa de l'interès general.

Pàgina web : http://www.embat.com/htm/eventos/evento.asp?Id=128&Id_seccion=5